Biografie

Muziek is er voor mij altijd al geweest. Als klein jongetje stond ik thuis in de woonkamer voor de speakers al hele orkesten te dirigeren. Toen ik acht jaar was, liep ik supermarkten af om lege dozen te halen, die ik dan aan elkaar plakte tot een drumstel. Toen mijn ouders de hint hadden begrepen, kreeg ik mijn eerste echte drumstel. Elke vrijdagmiddag kreeg ik bijzonder gevarieerde drumles van Lex Harding: de hele Top 40 speelde ik mee.

Een jaar later, toen ik negen was, begon ik met saxofoon spelen. En daar ben ik nooit meer mee opgehouden.

Vanaf 1996 speel ik samen met DJ’s in discotheken, op festivals, bedrijfs-evenementen en privé feesten. Ik heb in die jaren honderden keren gespeeld en altijd lukt het om het publiek mee te krijgen. Dat is het geheim van mijn optredens: ik blijf het super vinden om voor mensen te spelen en mijn energie en enthousiasme komen over.

Met zoveel optredens zijn er ook veel hoogtepunten te noemen: het spelen met Hans Dulfer, Ten Sharp, Amsterjamming, optredens met DJ’s als Ronald Molendijk, Roog, Alex van Oostrom, spelen op festivals als MysteryLand, Indian Summer, enzovoorts. Ik heb gespeeld in grote feesttenten en op intieme huwelijksfeesten. Uiteindelijk maakt het niet zoveel uit waar je speelt, met wie je speelt en hoeveel mensen erbij zijn: als het goed voelt is het goed.

You can’t fake the feeling!

Go to Top