Biografie

Muziek is er voor Arjan-M altijd al geweest. Als kleuter stond hij thuis in de woonkamer voor de speakers al hele orkesten te dirigeren. Toen hij acht jaar was, liep hij supermarkten af om lege dozen te halen, die hij aan elkaar plakte tot een drumstel. Toen zijn ouders de hint hadden begrepen, kreeg hij zijn eerste echte drumstel. Elke vrijdagmiddag kreeg hij ‘drumles’ van radio deejay Lex Harding: de hele Top 40 speelde hij mee.

Een jaar later, toen hij negen was, begon Arjan-M met saxofoon spelen. En daar is hij nooit meer mee opgehouden.

Vanaf 1996 speelt Arjan-M samen met DJ’s in discotheken, op festivals, bedrijfs-evenementen en privé feesten. Hij heeft in die jaren honderden keren gespeeld en altijd lukt het hem om het publiek mee te krijgen. Dat is het geheim van zijn optredens: hij vindt het super om voor mensen te spelen en zijn energie en enthousiasme komen over.

Met zoveel optredens zijn er ook veel hoogtepunten te noemen: het spelen met Hans Dulfer, Ten Sharp, Amsterjamming, optredens met DJ’s als Ronald Molendijk, Roog, Alex van Oostrom, spelen op festivals als MysteryLand, Indian Summer, enzovoorts. Arjan-M heeft gespeeld in grote feesttenten en op intieme huwelijksfeesten. Uiteindelijk maakt het niet zoveel uit waar je speelt, met wie je speelt en hoeveel mensen erbij zijn: als het goed voelt is het goed.

You can’t fake the feeling!

Go to Top