Op vrijdag 13 juni speelde ik op een bruiloft in Beachclub Far Out in Zandvoort. Tegelijkertijd speelde het Nederlands elftal de eerste WK wedstrijd in Salvador (Brazilië)… Deze combinatie hoeft niet tot een leuk feestje te leiden: gaan de aanwezigen wel dansen, of blijven ze buiten op het terras zitten en genieten van de ondergaande zon? Wie wint het: de DJ of het televisiescherm met de wedstrijd? En misschien wel het belangrijkste: stel dat Nederland verliest, hebben de aanwezigen dan nog wel zin in een feestje?

Gelukkig pakte het fantastisch uit: vanaf het begin kwamen alle gasten naar binnen, er werd direct gedanst en als klap op de vuurpijl maakte Nederland gehakt van het Spaanse team. Wát een feest! Iedereen stond de hele avond te springen en dansen op de muziek van DJ Danny en mij en het bruidspaar was in extase. Na afloop van het feest waren de aanwezigen unaniem in hun oordeel: dit was een superfeest. Of zoals het bruidspaar zei: “Top! Top! Top! Wat was dit top! Jij bent echt een tovenaar op de saxofoon!”. Die had ik nog niet eerder gehoord, ik denk dat ze dus wel blij waren met hun trouwfeest. 😉 Of zal dat zijn gekomen door het oranje shirt dat ik aan had?

Van het optreden van Arjan-M en DJ Danny heb ik geen beelden, maar de de liefhebber zijn hier wel wat beelden van Arjen-R en zijn vrienden.