Optreden op bruiloften is altijd iets bijzonders. Voor het bruidspaar is het het belangrijkste feest van hun leven en dat wordt tot in de details voorbereid. Dat gold ook voor mijn optreden op de bruiloft van Ronald en Selena. De bruidegom wilde als verrassing een lied zingen voor de bruid en dat mocht ik begeleiden. En ook over het verloop van de avond, de te spelen nummers en zelfs het geluid van mijn saxofoon hadden we van te voren afgestemd.

Dan is het natuurlijk geweldig om te merken dat al die voorbereiding resulteert in een topfeest! En helemaal dat het bruidspaar de moeite neemt om me dat achteraf nog even te laten weten. #priceless

 

Hi Arjan,

Selena en ik zijn net terug van honeymoon, tijdens deze heerlijke vakantie waar we ook vaak terugdachten aan onze geweldige trouwerij besefte ik dat ik helemaal vergeten ben om jou en de DJ Peter tijdens mijn ‘speech’ te bedanken. Hier baal ik flink van, want jullie beide hebben echt een SUPER toffe invloed gehad op ons feest waar veel over is/wordt nagepraat!!!

Helaas kan ik het niet meer terugdraaien, maar via deze mail wil ik je nog ENORM bedanken voor jouw bijdrage deze avond…en nogmaals een klein excuus voor mijn slechte performance van ‘Selena in white’ op ‘Lady in red’ hahaha… stem was echt helemaal weg, gelukkig maakte jij het nog goed met jouw performance in dit liedje!

Tevens stuur ik je hierbij nog een geweldige foto van jou, gemaakt op deze geweldige avond!

Groetjes

Ronald en Selena

Arjan-M @ Beachclub No. 5 Zandvoort

Arjan-M @ Beachclub No. 5 Zandvoort